Tapetrivning!

Hej alla glada!
Idag har jag rivit tapeter med mamma. Kanske låter galet men ni ska få veta vad jag menar med det snart. Men först ska måste jag tillägga att jag har lov:) vet du hur bra de känns. Igår va jag med grannen och vi spelade spel, man kan säga att jag vann:D för de låter ju bäst. men nu till söndagen. Idag när jag vaktande va klockan typ 9 men då slog de ju mig att de är ju vintertd nu, så då blev ju klockan bara 8. så jag låg och drog mig i en timme istället! När jag klev upp så tog jag mig en smarrig macka och tittade på tv, syrran ligger i feber :( stackarn... men sen så rev jag tapeter. Lunchen blev tacos för mig, syrran fick mjölk och fliner och mamma tog gårdagens kalle i ugn! xD men nu vill ni säkert veta vad jag menade med riva tapeter, jo de är så att vi ska tapetsera om i mitt rum :D så vi river tapeter.... bra förklaring va!!?? De tycker inte jag men som många vet så suger jag på att förklara. Jag sitter på syrrans dator nu så jag kommer inte kunna lägga ut någon bild eller något. min dator är utdragen och den står ute i hallen. Igår så satt jag och hade tråkigt ett tag, och då slog de mig att jag skulle skriva en låt. Den blev ganska dålig men sorlig. Den heter The rose to you. Och de handlar om en tjej som drömmde om en kille som blir ihop med en annan tjej, men den dära tjejen som drömmde är ju då kär i killen. Och när hon vaknar ur drömmen och går till skolan var drömmen sann. :'( Så synd va!!?? Jaah, och som jag sa suger på att förklara. xD Men nu ska jag gör något med mitt liv, fast de är tråkigt utan dator... men ni får ha de bra!!

ps. Saga är utomlands och solar och har de bra.....
Så du Saga, sakna mig ( för jag saknar dig ) och ha en fortsatt bra semester :D

Hejdå alla :D

Flummisar :)

i lördags så va jag med Moa. Vi såg på saw 5...nästa gång blir det 6 an :D Men vi knäppte också kort. å såhär blev några av korten, kanske bara lite flumm i bilderna!!







Moooa & Jaaag :D

see u... <3

Allt för diig Saga!! :D

Igår va jag med saga efter skolan, och när vi kom hem till henne så tyckte hon att jag skrev förlite på min blogg. Jag har försökt att blogga oftare men de gick inte så bra, så jag gav upp. Jag skriver bara när jag har lust med det. Men ikväll så bloggar jag för din skull....
Till middag så blev det Tacos, en riktig fredags mat men ;) Och sen kommer det att blir vitchkladpannacotta :) Mumms!!!!!....
Tyvärr kommer ingen bild idag häller, har typ inte knäppt några nya. Men ha det bra så hörs vi snart, eller ska jag säga så skriver jag snart ;)
See Uuh! <33