Lördag


Solen skiner och himlen är blå!!! :) Det säger allt



Peaceeeeeeeeeeeeee

lördag

Jag har tänk köra en cover på någon låt men jag har inte haft orken... men vi får hoppas på att det kommer någon snart så håll ögonen öppna om ni vill höra mig sjunga ;)  inte för det är så intressant men ... ;)
Aja, efter som det är lördag idag tänkte jag bjuda på en fin bild på mig :P









Peaceeeeeeeeeeeeeee

IT'S FRIDAY

Imorse när jag vaknade var det fredag... bästa dagen på veckan. Och nu så kom jag just hem från skolan och det betyder att det är helg!! hur skönt är inte det? ;D

Sover sittandes...

Jag är så trött nu såhär på söndagen så det inte är sant. Skola imorgon känns intre bra... :( Cry with me!? Snipp, snapp, snut så var detta inlägget slut :)







Peaceeeeeeeee

Söndag

Idag har jag sjungit på ett årsmöte vilket var hur kul som helst. Fick lite pengar som jag sedan ska spendera på stan på torsdag med jossan. Det blir skola imorgon vilket känns inte kul! Vill att lovet ska vara längre. Men nu ska jag göra, det jag gjorde innan jag satte mig och blogga, inte ett skit!
Bjuder på en lagom såhär fin bild på mig ;)





Peaceeeeeeeeee

Trött



Tävlade igår i Musik Direkt men kom inte vidare till länsfinalen, vilket var väntat ;) Men det var hur kul som helst!! Idag ligger jag i huvudvärk och kommer bara lata mig hela dagen. Imorgon blir det moppekurs i 4 timmar, gud så kul, host! hahha, nä men ni får ha det bra!



Peaceeeeeeeeeeeeeeee

A



En dag kvar sen så är det looooov :D då ska jag gå på moppekurs i 2 dagar, vilket jag är nervös för ;)
Hoppas det slutar bra. Utifrån det så fick jag ett stort A på ett franskaprov, det är jag stålt över! Men ha det bra!!





Peaceeeeeeee