Sommarjobba

Börjar jobba imorgon så det blir nog ingen cover på en vecka! :) Så ni bara vet det. Det var allt jag ville säga, hejdå!
 
Puss och kraaam

Min lilla outfit

Såhär såg jag ut på avslutningen! :) Min lilla outfit:

Sorry

Förlåt för att jag inte lagt upp någon video än, men jag har inte haft ork och tid. Men den kommer att komma någon gång, det kan jag lova er. Nu har jag sommarlov och det känns hur bra som helst. Lite tråkigt dock att det är så kallt ute, men jag överlever nog. Nä, nu har jag inte mer att säga. Bjuder på en söndagsbild :)

What to wear on the sommaravslutningen.


Vero moda shortsVero moda shortsVero moda shorts

Tröjan ska vara i nån slags mysko blåfärg men det fanns inte på deras hemsida. Dock tycker jag att shortsmodellen sög och hon passade absolut inte i som. Hoppas att jag klär i dom bättre ;) Nä nu känner jag att jag bara öser med negativa saker här så jag ska nog sluta skriva!



Peace and love!

Snart kanske!

Jag har hört från flera hålla att människor vill ha flera videos (videosar) när jag sjunger, mycket kul! Så jag har gjort en planering och enligt den kommer jag lägga upp en video snart. Eftersom jag övar inför 9'rnas avslutningsmiddag så passar det ju jättebra att köra en låt jag kommer sjunga där. Men ha inte så stora förväntningar nu, jag vill ju inte göra er besvikna. ;) Bjuder väl på en bild för att fylla ut inlägget!




Peaceeeee