En Monopoldag!

Tjohej på er!

Idag har jag varit med Mikaela, Och vi har typ...... Spelat Monopol. Jadu, det va inte riktigt de vanliga reglerna på slutet men början va väl helt okej! Lite bilder kommer ni såklar att se. Men först måste jag tilllägga att det va jag som vann :D Wiiieh. Och ja... Det va överlägset. Titta själv!!





Alla pengar är mina och jag hade alla hotell som fanns och jag hade till och med alla tomter som fanns! ;)
Så.... Vi ska göra något nu, sees! :D

<3333333333

Jag hann ett sista inlägg! :D

HejHej! :)
Jag hann ett inlägg till! Bra va?? Jag ska berätta lite om gårdagen som ni inte fick veta i förra inlägget...! :) Jag va ju med en kompis, hon heter mikaela. Vid typ kl 8 tiden så spelade hon och jag bedminton. Det va kul, men innan det....Typ kl 6 så va det discgolfn. Jag fick 28 kast! :) Och idag så måste jag packa, nästan allt ska med. Jag längtar som en gris ska ni veta. Men inte tills vi ska sitta i den dära bilen i typ 6-7 timmar. Det blir väldigt korta inlägg dom hära sista dagarna, men jag har inte så mycket att skriva om. Kan ni hjälpa mig att komma på vad man kan skriva om som ett inlägg?? :) Och jag måste säga, att jag typ inte ha några kläder kvar i min garderob :P Jag måste typ ha på mig fula kläder... eller inte fula, men dom som jag typ aldrig använder. För som jag sa: Allt ska med! ;) Jag kan passa på att lägga ut en gammal bild på mig som ett farväl i en vecka!



:O Fjortisssss! Hahahah :)
Ha det så bra nu medans jag är borta! Sköt om er så ses vi snart igen.

BYEEEEEEE!

Snabbis!

Ett mycket snabbt och kort inlägg! Jag ska snart vara med en kompis och vill passa på att säga att det kan vara sista gången jag bloggar på en vecka, så va inte orolig om jag inte lägger ut på ett tag! ;) Kanske, kanske kommer att lägga ut ett inlägg imorgon.
men ha det så bra, så ses vi snart! <3

Måndag!

Hej på er!
Sommarlovet är snart slut, känns trist! Men försöker att hålla humöret uppe. Det är ju trots allt 2 veckor kvar! :D Är det ens någon som längtar tills skolan börjar?? På fredag morgon så drar jag och familjen ner till Stockholm. Där ska vi shoppa och leva livet. Men det dåliga är att jag inte kommer att blogga medans jag är där. Kommer att komma hem antingen på torsdag eller fredag. Det är inte bestämt än. Men kommer i alla fall sakna er alla. <3 Jag va på stan idag men köpte inget :O Mamma säger ''att jag inte ska köpa så mycket kläder och sådant för vi ska ju till stockholm om några dagar!''

Min outfit idag!



Tror att det va allt! :)
Ha det bra <3